Kurşunlu Nursel Çağlar İlkokulu
Atatürk Cad. Okul Sok. No9 Kurşunlu Mahallesi Gemlik

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, Çağdaş, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Hoşgörü sahibi, Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, toplumsal görevlerinin bilincinde olan; üretken,kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal/Tekli

Normal/Tekli

DERS BAŞLAMA:09:00 DERS BİTİŞ:14:50

Kalorifer ( Kömür )

İl merkezine 40 km ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kurşunlu bursa ya 40 km, gemliğe 17 km uzaklıkta bulunan şirin bir tatil yöresidir. Gemlik körfezinin güneyinde bulunur. Eski bir Rum köyüdür.Köyün kuruluşu Roma dönemine kadar uzanır.